maanantai 19. elokuuta 2013

Auringonkukkatempaus

Maa- ja kotitalousnaiset jakavat auringonkukkia pitkin Suomea, muutama muukin yhdistys on jo ilmoittautunut mukaan. Osallistujat näkyvät tämän linkin takana. Siellähän olemme listan jatkona myös me, vaikka ylimääräinen l-kirjain on nimeen pujahtanutkin.

Toivottavasti siis kukkia saadaan jaettavaksi asti! Kartoitetaan tilannetta Johannan kökässä torstaina 29.8. Jos et pääse silloin paikalle mutta voisit antaa edes kukan tai kaksi, ilmoita Jennalle. Syysmarkkinoilla välitämme kukkien mukana tällaista viestiä:



Tämän kukan myötä toivotamme sinulle iloista päivää. Maukas kotimainen ruoka, viihtyisä ympäristö ja elinvoimainen maaseutu ovat meille kaikille tärkeitä. Toimitaan niin, että voimme nauttia niistä jatkossakin.

Aitojen asioiden puolesta
Yppärin Maa - ja kotitalousnaiset

1 kommentti:

  1. Hei, korjasin nimenne. Mikä lie lukihäiriö, pahoittelut.
    Tervetuloa Maa- ja kotitalousnaisten 80-vuotisjuhlaan Tampereelle 16.11.2013. Juhlaohjelma: https://portal.mtt.fi/portal/page/portal/MKN_SIVUSTO/Kuvat/80v_juhlaohjelma_tulostettava.pdf
    Juhlapäivän teatterivarauksilla alkaa olla kiirus, jos sallaiseen haluaa. Kysykää piirikeskuksesta. Tampereella tapahtuu muutakin: samana viikonloppuna Suomen kädentaidot -messut. Tervetuloa! Helena Tikkurilasta

    VastaaPoista