maanantai 22. helmikuuta 2016

Pilates alkaa maaliskuussa!

Pilatesta on taas pitkän tauon jälkeen tarjolla Yppärin koululla sunnuntaisin klo 15.30 – 16.30. Anna Järvelän vetämät tunnit alkavat 6.3.

Pilates on kaikenikäisille ja -kuntoisille sopiva liikuntamuoto, jossa tavoitteena on saavuttaa parempi ryhti ja kehonhallinta sisempiä keskivartalon lihaksia vahvistamalla. Pilateksesta on kehitetty monta eri muotoa; Anna Järvelän vetämä jumppa perustuu Marja Putkiston jalostamaan MP Pilatekseen. MP Pilates-liikkeet tehdään oman hengityksen rytmissä ilman musiikkia, ja useimmat liikkeet ovat paitsi lihaksia voimistavia, myös venyttäviä. Monet ovat saaneet pilateksesta avun esimerkiksi selkävaivoihin.

Yppärin maa- ja kotitalousnaisten jäsenille tunnit maksavat 6 €/kerta, muille 10 €. Pilatesta varten ei tarvitse tehdä varustehankintoja: riittää että päällä on vaatteet jotka eivät haittaa liikkumista. Ohjaaja tuo mukanaan palloja ja muita välineitä. Oman jumppa-alustan tai -patjan voi ottaa mukaan, mutta niitäkin löytyy koululta. Ryhmään ei ole ennakkoilmoittautumista, ja kokeilemaan voi tulla vaikka yhdeksi kerraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti