perjantai 26. tammikuuta 2018

Liikuntakampanja 2018

Olemme mukana maa- ja kotitalousnaisten valtakunnallisessa Loikkaa liikkeelle- liikuntakisassa. Osallistujat saavat kortit, joihin merkitään ruksilla vähintään puolen tunnin mittaisia reippaita liikuntasuorituksia. Laji on vapaa ja kaikki sykettä nostattavat suoritukset lasketaan. Kisa on kaikille avoin, eikä edellytä maa- ja kotitalousnaisten jäsenyyttä. 15.10. kortit palautetaan yhteyshenkilölle, joka välittää tiedot kisaan. Parhaat tulokset julkistetaan 20.11. ja voittajat saavat yllätyspalkinnon. Osallistutaan kisaan pilke silmäkulmassa, kaikki innolla mukaan huolehtimaan hyvinvoinnista ja liikkumaan omaan tahtiin! Yhteyshenkilönä toimii Jenna, jolta voit kysyä liikuntakortteja sekä lisätietoja. 

Halutessasi voit liittyä whatsup-pikaviestiryhmään (toimii älypuhelimilla), jossa voit huhuilla liikuntakaveria lyhyelläkin varoitusajalla kun olet lähdössä esim. lenkille tai uimaan. Juttukaverin kanssa liikkuminen käy melkein kuin huomaamatta! Pyydä Jennaa liittämään numerosi ryhmään.

Maa- ja kotitalousnaisilla on myös liikuntasalivuoro varattuna Yppärin koululla lauantaisin klo 9-11. Tällä hetkellä vuorolla ei ole säännöllistä, ohjattua liikuntaa. Jos olet halukas käyttämään vuoroa, ilmoita Jennalle tai Outille.

Tulossa kevään mittaan mahdollisesti kertaluontoista jumppaa, ohjattua luistelua sekä hiihtoa säiden salliessa ja vetäjien varmistuessa. Seuraa ilmoittelua täällä blogissa, facebookissa sekä Kuulumisten Järjestöt toimivat- palstalla. Ehdotuksia liikuntakokeiluista, ja erityisesti ohjaajista, otetaan vastaan oikein mielellään! 

Yhteystiedot Jenna 044 0537745, Outi 040 5861289.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti