maanantai 23. maaliskuuta 2020

Vuosikokous 3.4. siirretään koronan vuoksi

Yhdistykset ovat saaneet Maa- ja kotitalousnaisten Keskukselta kehoituksen siirtää suunniteltuja vuosi- ja kevätkokouksia vallitsevan koronavirus tilanteen vuoksi.

Ilmoitamme vuosikokouksen uudesta ajankohdasta myöhemmin keväällä. Virallinen kokouskutsu julkaistaan tuttuun tapaan Kuulumisten Järjestöt toimivat- palstalla, sekä täällä blogissa että Facebookissa. Seuraa ilmoittelua.

Yhdistyksemme fyysinen toiminta jää siis pienelle tauolle. Tärkeintä nyt näissä poikkeuksellisissa oloissa on pitää itsestä ja läheisistä huolta! Kun ylimääräinen kiire monessa taloudessa lakkaa, kotona ajan saa kulumaan vaikka leipomisen, kasvien esikasvattamisen tai kevätsiivouksen parissa. Välillä voi olla hyvä nostaa jalat ylös ja lukea Koti-lehteä. Täällä maalla meillä on onni asua luonnon keskellä ja kävelyretki rantaan tai metsään saa veren kiertämään ja lihakset töihin! Ja vaikka kokoontumisia ei nyt järjestetä, niin löydät meidät myös Facebookista. Siellä voi herätellä keskustelua, ehdottaa yhdistykselle toimintaa kesälle/syksylle tai haastaa muita vaikka tekemään käsitöitä. Muistetaanhan myös aina välillä kilauttaa kaverille.

Jaksamisia kaikille tuleviin viikkoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti