tiistai 2. marraskuuta 2021

Jäsenten WhatsApp- ryhmä

Olemme päättäneet perustaa Yppärin maa- ja kotitalousnaisten jäsenille WhatsApp- ryhmän yhdistyksen tapahtumista tiedottamiseen. Tällä hetkellä tapahtumat julkaistaan Kuulumisissa, Facebookissa sekä täällä blogissa. Olemme kuitenkin huomanneet ja saaneet kuulla, ettei viestintä siltikään tavoita kaikkia. Tätä nykyä melkein jokaiselta löytyy älypuhelin sekä siinä käytettävä WhatsApp- pikaviestintä sovellus, joten ryhmän kautta muistutukset tapahtumista kilahtavat kätevästi suoraan omaan puhelimeen! 

Liitämme ryhmään alustavasti ne jäsenet, jotka ovat yhdistykseen liittyessään antaneet puhelinnumeronsa ja käyttävät sovellusta. Mikäli kutsua ei ala kuulua, niin ota yhteyttä Jennaan (0440537745) tai Outiin (0405861289) niin lisäämme sinut ryhmään. Halutessasi voit myös poistua ryhmästä milloin tahansa. Jatkamme tiedottamista edelleen myös entisillä kanavilla, joten pysyt tärkeimpien tapahtumien tasalla vaikka et sovellusta käyttäisikään.

Ryhmän päätarkoitus on yhdistyksen tapahtumista sekä valtakunnallisen järjestön asioista tiedottaminen. Toki myös keskustelu on tervetullutta, kunhan muistetaan että ryhmässä on kymmeniä jäseniä; viestitään selkeästi ja lyhyesti, jotta tärkeät viestit eivät pääse hukkumaan. 

Toivomme, että tavoitamme teidät jäsenet nyt entistä paremmin!

Jenna Helaakoski, pj
Anne Vuoti
Airi Pirkola
Arja Ilola
Johanna Niemelä
Leena Kortesuo
Pirjo Rajaniemi
Outi Piukkala, sihteeri/rahastonhoitaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti